Over Gebr. Hermans B.V.

 

Welkom bij Gebr. Hermans B.V.!

Gebr. Hermans B.V. is een gerenommeerd bedrijf met een breed dienstenpakket en richt zich voornamelijk op Agrarisch Loonwerk, Grondverzet en Cultuurtechniek.

 

Wij werken voor agrarische bedrijven, grondverzetbedrijven, overheden, aannemers in de grond- weg- en waterbouw, waterschappen, provinciale landschappen, groenvoorzieners en particulieren.

 

Ons bedrijf is VCA* (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en VKL* (Voedselkwaliteit Loonwerk) gecertificeerd.

 

Denken in oplossingen, flexibiliteit en kwaliteit zijn de sleutelwoorden die bij Gebr. Hermans B.V. al jaren heel gewoon zijn. Wij zorgen ervoor dat alle opdrachten groot of klein correct uitgevoerd worden. Het brede dienstenpakket dat wij u aanbieden, kunnen wij realiseren doordat we kunnen beschikken over gemotiveerde medewerkers die flexibel inzetbaar zijn op de diverse werkzaamheden. 

 

Omdat het merendeel van onze diensten betrekking hebben op de bodem, zijn wij ons zeer bewust van de waarde van de bodem. Daarom willen wij samen met onze klanten op een innovatieve manier samen werken aan een duurzaam gebruik van de bodem.

 

Wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn u graag van dienst!


Laatste nieuws


Nieuw bodem scannen met Veris MSP3

Wij kunnen vanaf nu met onze eigen Veris MSP3 uw bodem scannen. Hiermee worden in één werkgang vijf variabelen nauwkeurig met GPS in kaart gebracht: Zuurgraad (pH) Organische stof gehalte Elektrische geleidbaarheid (EC) 0-30 cm Elektrische geleidbaarheid (EC) 0-90 cm Hoogte van ...

Lees meer »

Buienradar